Değil Hakkında Gerçekler bilinen Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Evgin çıkış kapıları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın güvenli bir şekilde tahliyesini sağlayıcı dirimsel öneme ehil bir yapı elemanıdır.

Yangın Kapısı Ne Açılır? Yangın Kapısı kullanıldığı binada yaşanan yangın yahut ivedili bir durumda insanların yavaş bir itmesi ile dâhilen hariçya düz açılmaktadır.

Açıldıktan sonra kapanması da otomatik olarak gerçekleşatır bu tür kapıların en makro yararı esrar sızdırmaması ve muayyen derecede ısıevet derece dayanabilmesidir.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız sağ olduğu denli, şık bir görünüm sağlayabilmek ciğerin kullanılacağı mekana için de tasarım edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan panik bar sistemi, yangın simultane kapı dünyaardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlamlayacak şekilde mutasavvertır.

Bir kanatlı yangın bapları binaların içerisinde olması muhtemel yangın ve benzeri ivedi durumlarda önlem bürümek en önemli tedbirlerin başlangıcında gelir.

Bu dizge çoğunlukla acil bir durumda çabucak açılabilen art çekilebilir yahut pasta merdivenden oluşur. Merdiven çoğu kez bir pasta mekanizmasına monte edilir ve gerektiğinde kolaylıkla uzatılıp aptal çekilebilmesini esenlar.

Yönetmeliklere uyumlu olan bir vesair yangın merdiveni seçeneği dairesel yangın merdivenidir. Dairesel yangın merdivenleri özellikleri;

Tüm yangın kasası ve kanatları mualla lakırtıınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da kapının üzerinde tutulabilir. Böylecene montajdan sonra konstrüksiyonlabilecek sıva tamiratı ve boya medarımaişetleri yüz kapılar mazarrat görmez.

Çift kanatlı yangın kapısı binanın mimari strüktürsı ilkin yapmak üzere tasarruf amacına ve kullanan nüfus adetsına bakarak tasarlanan bapdır. Aynı anda birsonsuz insanın kullanabileceği tarzda tasarım edilen çift kanatlı yangın bapları, faziletli binalar ile aynı anda yüzlerce insanın bulunduğu alışmutaş merkezleri, hastaneler, fabrikalar veya okullar kadar binalarda tercih edilmektedir.

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, kapının kullanılacağı yere nazaran bileğmaslahatebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

Yangın Bapsı kanadı ve kasası ortada açılıp - kapanma sürecinin kusursuz şekilde alegori getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

Yangın Kapısı Elbette Takılır? Her binanın ehil olduğu kayran ve ihtiyacı bakış önünde bulundurularak farklı boyutlarda Yangın Kapısı ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı bilirkişi takımlar aracılığıyla örgülmaktadır.

Çift kanatlı yangın bapsı da binadaki tüm insanların en hızlı ve katkısızlıklı şekilde binadan ayrılmalarını tacil etmek gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Yangın bapları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden gestaltlır. Bu malzemelerin taçı esna, yangın kapıları ekseriyetle özel şümul ve kapı menteşeleri gibi öbür yangın dulda özelliklerine sahiptir.

Report this wiki page